Składniki:
polędwica wieprzowa | 1 kg |
cukinia | 30 dag |
marchewka | 2 sztuki |
makaron wstążki | 1 opakowanie |
olej | 2 łyżki |
sól | do smaku |
mąka | 4 łyżki |
masło | 3 łyżki |
śmietana kwaśna | 1 szklanka |
bulion warzywny | 300 ml |
natka pietruszki | 2 łyżki |
polędwica wieprzowa | 1 kg |
cukinia | 30 dag |
marchewka | 2 sztuki |
makaron wstążki | 1 opakowanie |
olej | 2 łyżki |
sól | do smaku |
mąka | 4 łyżki |
masło | 3 łyżki |
śmietana kwaśna | 1 szklanka |
bulion warzywny | 300 ml |
natka pietruszki | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: