Sposób przygotowania

Masło cukier i jajka utrzeć dodać mąkę i zmiksować (ciasto będzie gęste)
rozsmarować ciasto w dużej blasze albo w dwie małe.. (na papierze)
upiec na złoty kolor

Po wystudzeniu (jeśli było pieczone w jednej, przekroić na pół) ciasto przełożyć dżemem truskawkowym, rozsmarować cienką warstwę masy kajmakowej, resztę przełożyć do szprycy i udekorować masą i orzechami

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mikrusiak

    wygląda smakowicie...:P
  • 3
    original
    Opublikowano

    banditka

    arcydzieło :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    Ale pięknie go zrobiłaś. Idealny :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Chodzi za mna taki mazurek juz od dawna!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Chodzi za mna taki mazurek juz od dawna!
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    cudny
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    Śliczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    EWI

    wygląda pięknie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Małgorzata9

    smaczne ciasto
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    marcia7

    bardzo apetyczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !