Sposób przygotowania

Gdzieś spotkałam się ze sznyclem cielęcym doprawionym w ten sposób- spróbowałam zrobić tak schabowe .
Kotlety ,, rozklepać \" tłuczkiem do mięsa . Posmarować z jednej strony musztardą , a z drugiej strony chrzanem. Panierować w roztrzepanym jajku , mące i bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju, a w ostatnim momencie smażenia dołożyć na patelnię masło na złoto z obu stron .

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    tradycyjny kotlet, taki najlepszy
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    a to\"zielone\" to dobrze zgaduję,że guacamole?:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    katarzynka455

    lubię co proste, bo wypróbowane i smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Pychota

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !