Sposób przygotowania

Całe jajka ubić z cukrem do białości następnie dodać przesianą mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia oraz mak. Na koniec roztopione i ostudzone masło. Można dodać 2 łyżki dżemu, rodzynki, orzechy i zapach migdałowy. Można też przełożyć kremem i polać polewą.

Komentarze

  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    proste i dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    musi być pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam mak
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    moja mama często piecze podobne ciasteczko;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Przepyszne-uwielbiam takie ciasta

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !