Sposób przygotowania

Do przesianej mąki włożyć tłuszcz i posiekać, dodać resztę składników i szybko zagnieść.
Ciasto rozwałkować (ja biorę po kawałku i wałkuję), pokroić w kwadraty, w środek włożyć paseczki z jabłek. Uformować ciastka w kształcie palca, upiec na złoty kolor, po upieczeniu posypać cukrem pudrem. Piec w temp.180C---30 min.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    Na 4 szklanki mąki tylko 1 dag drożdży?Coś to chyba za mało.
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    am am am
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Patrycja40

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Łucja1

    super!
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    przepyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    iga2

    smaczne!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewa99

    brzmi pysznie:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    fajny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magda60

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    marta1371

    jeszcze tego nie robiłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    fajny pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    zachęcający przepis
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    interesujące
  • 0
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Może być dobre :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !