Sposób przygotowania

Mięso mieszamy z jajkiem i bułką tartą. Doprawiamy do smaku. Grzyby zalewamy wrzatkiem i odstawiamy aż zmiękną. Grzyby siekamy drobno i mieszamy z mięsem. Formujemy kulki i podsmażamy na patelni. Usmażone pulpeciki wstawiamy do lodówki i gdy zrobią się zimne nakładamy na patyczki szaszłykowe. Podajemy do zupy, lub jako dodatek do ziemniaczków

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Anita21

    prosty i smaczny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Islanzadi

    Ciekawy sposób podania :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Zupelnie niestandardowy pomysl na szaszlyki.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !