Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

marmolada do mięs

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cukier 1 kg
cytryna 2 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: marmolada do mięs

Cytryny najpierw sparzyć , przekroić na pół z papryki powyjmować pestki pokroić na małe kawałki i zmiksować, wyłożyć do rondelka i zasypać cukrem podgrzewając.Gdy zauważymy że masa się zagęści to możemy zapodać sok z cytryny. Podgrzewamy jeszcze chwilkę i przekładamy do wyparzonych słoików.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Róża1 30.01.2014 21:58
fajny i ciekawy przepis
aacaac 18.04.2011 07:45
ciekawe
Beata73 03.10.2010 15:28
bardzo zachęcająca!
Katarzyna/kate1980 02.10.2010 13:23
bardzo ciekawa
Kate131 02.10.2010 08:09
ciekawe, muszę sprobowac

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak