Sposób przygotowania

Kalafior podzielić na różyczki. Ugotować w osolonej wodzie. Cebulę drobno posiekać, zrumienić na oliwie z dodatkiem posiekanego czosnku. Pieczarki drobno poszatkować, dodać do cebuli, zrumienić i osolić. Pomidory obrać ze skórki, pokroić w plasterki i dodać do zrumienionych grzybów. Dusić pod przykryciem około 15 minut z dodatkiem liścia laurowego. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Kalafior odcedzić, wyłożyć na półmisek, przykryć uduszonymi grzybami, posypać ziołami.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    muszę zrobić brzmi zachęcająco..
  • 1
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakuj

    pycha
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    dobre i tanie danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !