Sposób przygotowania

Z oliwy i soku z cytryny przygotować zaprawę. Doprawić solą i cukrem. Kapustę drobno pokroić. W czasie krojenia mieszać kapustę z zaprawą. Dodać drobno posiekane jabłko. Przyprawić do smaku solą i cukrem oraz sokiem z cytryny.

Komentarze

  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Bardzo ją lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    zrobiłam na obiad, super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Pyszna, polecam.
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    proste i dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    smaczny dodatek do obiadku

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !