Sposób przygotowania

Kapustę czerwoną drobno poszatkować. Jabłka obrać i zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Wymieszać z kapustą. Dodać sól, cukier oraz koper i wymieszać. Gotowe przekładać do słoiczków. Odłożyć w ciemne miejsce. Po ok 3 tygodniach można spożywać. Smacznego !!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Musi świetnie smakować, na pewno wypróbuję podany przez Ciebie przepis. Tym bardziej, że lubię kapustę kwaszoną.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !