Sposób przygotowania

Ziemniaki ostudzonelub najlepiej z dnia wczesniejszego robijamy pałką. Dodajemy mąkę, jajko, sól i zagniatamy ciasto. Tworzymy długi cienki wałeczek i kroimy kopytka. Wrzucamy je do wrzatku osolonego. i gdy wypłyna wyciagamy. Kroismy tłuszczem który byył na patelni wraz z papryka i cebulka. polewany nim kopytka smacznego.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Tomek16

    wygląda apetycznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mmmmmmmmmmmmmmmm
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    przepyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    tomek18

    lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !