Sposób przygotowania

Selera, jabłko i marchewkę umyć i obrać. Selera i jabłko zetrzeć na tarce o dużych oczkach, zaś marchew na tarce o małych oczkach. Odrobinę kwasku cytrynowego rozpuścić w wodzie i skropić nim surówkę. Doprawić solą, cukrem, wymieszać, przed podaniem polać śmietaną.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Bardzo fajny przepis :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smacznie i zdrowo
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    supeer
  • 1
    original
    Opublikowano

    rakow2

    o jej
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    świetna
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    smaczna surówka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !