Sposób przygotowania

Mięso podpiec, zalać wodą dodać pokrojoną cebulę, przeciśnięty czosnek ,kminek ,ziele i liście laurowy i dusić. .Jak będzie mięso miękkie doprawić ,dodać kluski i zagęścić mąką.
Kluseczki.
Ugotować ziemniaki przecisnąć przez praskę w misce podzielić na cztery- do jednej części dodać mąki ziemniaczanej jajko i zagnieść.Formować małe kluski i ugotować w osolonej wodzie.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    Fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wygląda rewelacyjnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    ale pyszności!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    narobiłaś mi apetytu:)
  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    Jutro robię na obiad:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !