Sposób przygotowania

Kurki ugotować, odcedzić, przelać zimną wodą i osączyć. Rozłożyć do słoików. Z pozostałych składników ugotować zalewę i zalać nią grzyby. Słoiki zamknąć i pasteryzować 10-15 minut.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pyszności !
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Przyznam się, że nie wiem jak smakują marynowane kurki, jeszcze nigdy ich nie jadłam.
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    przyda się przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    pyszne grzybki
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    pysznie wyglądają
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    kurki są wyśmienite
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    kurki są wyśmienite
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    też mam takie zapasy co roku:}

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !