Składniki:
mięso wieprzowe z łopatki | 30 dag |
cebula | 1 szt |
smalec | 2 lyżki |
woda | 2,5 szklanki |
rodzynki | 1 lyżka |
przyprawa kucharek | do smaku |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
zielenina | 2 łyżki |
kasza jęczmienna | 1 perłowa |
mięso wieprzowe z łopatki | 30 dag |
cebula | 1 szt |
smalec | 2 lyżki |
woda | 2,5 szklanki |
rodzynki | 1 lyżka |
przyprawa kucharek | do smaku |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
zielenina | 2 łyżki |
kasza jęczmienna | 1 perłowa |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: