Sposób przygotowania

Filet skrapiamy sokiem z cytryny i podsmażamy z dwu stron na kolor różowy (nie solimy). Przekładamy do rondelka, podlewamy bulionem warzywnym o gotujemy 6-8 min. Kapustę pekińską szatkujemy, paprykę i jabłko kroimy w kosteczkę, dodajemy groszek, kukurydzę i całość dokładnie mieszamy. Ocet balsamiczny łączymy z sokiem z pomarańczy. Na talerz wykładamy wymieszaną kapustę, na wierzch kładziemy filet z mintaja i całość polewamy sosem pomarańczowym. Polecam.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    To mi się bardzo podoba :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    madi356

    bardzo fajny pomysł:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    smakowicie
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Fajna rybka- idealna na piątkowy obiadek, ale nie tylko :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    rewelacja;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !