Sposób przygotowania

Ciasto rozwinąć i podzielić na prostokątne części 16x6 cm.Na połówkę każdej z części położyć owoce,mogą to być sliwki, jakbłka, gruszki a nawet konfitura. Drugą połówkę ciasta naciąć nożem i złożyc obie połówki do siebie. Wierzch ciasta posmarowac bialkiem i posypac cukrem. Piec ok 15 min w temp 200 stopni.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    isetta

    uwielbiam ciasto francuskie! mniam
  • 3
    original
    Opublikowano

    magical66

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    iga2

    smaczniutkie
  • 3
    original
    Opublikowano

    iga2

    smaczniutkie
  • 1
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    fajne!
  • 0
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    fajne!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    apetyczne ciasteczka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Chojłówna

    śliczne:D
  • 0
    original
    Opublikowano

    Chojłówna

    śliiczne:D
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !