Sposób przygotowania

Ugotowane jajka, zetrzeć na tarce na małych oczkach, dodać pokrojoną w drobną kostkę szynkę, 1 surowe jajko, 0,5 szklanki bułki tartej. Wymieszać.
Przygotować 2 jajka do panierki, bułkę tartą. Z farszu formować kotleciki panierować obficie w jajku i bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju.

Podawać z sosem śmietanowo koperkowym :
http://www.doradcasmaku.pl/przepis/53440/sos-smietanowo-koperkowy.html

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    marta0906

    Swietny przepis:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Super przepis ;]
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    jak z szynką to się piszę;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !