Sposób przygotowania

Ubić pianę z bialek .do piany dodawać cukier puder,z początku ubijać a nastepnie ucierać na gęsty lukier.W naczyniu rozgrzac miód,dodać lukier i ciągle ucierając gotowac kilka minut.Kończymy gotowac,gdy kropla wpuszczona do zimnej wody twardnieje.Dodac posiekane orzechy , rodzynki i cukier waniliowy,wymieszać.Wylożyć na wafel przyłożyc drugim waflem,obciążyć,wystudzićKroić ostrym nożem w podłużne kawałki.

Spróbuj również

Komentarze

  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    takiego przepisu mi brakowało
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwona56

    uwielbiam coś takiego
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    mnniam rewelacja:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Brigitte

    warto znać taki przepis :)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !