Sposób przygotowania

Wykonanie:

W jednym misce umieścić składniki suche (mąka, cukier, proszek do pieczenia,soda oczyszczona,przyprawa do piernika, kakao,). W drugiej umieścić składniki mokre (mleko, olej, jajko). Do składników suchych wlać mokre, wymieszać drewnianą łyżką niezbyt starannie, ciasto ma być dość gęste. Napełnić foremkę do muffinów do 3/4 wysokości (muffiny mocno rosną). Na wierzch położyć połówkę orzecha wloskiego. Piec w temp. 200oC około 20 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    muszę sobie sprawić foremkę do muffinów i wypróbować :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewa99

    wygląda smakowicie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    To by mi smakowalo !
  • 0
    original
    Opublikowano

    Martysia

    wygląda apetycznie i do tego ładnie podane :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Katarzyna156

    ślicznie wyglądają :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kot_pankracy

    świąteczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Leonka

    Super zdjecie i przepis!
  • 0
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    mniam :) wyglada pięknie, musi smakowac super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    pyszności
  • 0
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !