Sposób przygotowania

Ze wszystkich składników zagnieść ciasto. Następnie rozwalkować na grubość 0,5 cm i wykrawać ciastka, ukladać na blache wysłaną papierem do pieczenia i smarować białkiem ciastka, a potem maczać w cukrze, piec 1 piekarniku 180 stopni na złoty kolor.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Lubię takie - do kawy są dobre ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    gośka

    ja też pycha
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    wyglądają apetycznie, jeszcze tylko dobra kawa i miły poczęstunek gotowy
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    justyna111

    super Ci wyszły
  • 3
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    Ja zwykle używam do ciasteczek zwykłej mąki, ale coś mi mówi, że te Twoje z mąką tortową będą delikatniejsze...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    fajne
  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Proste i smaczne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wyglądają super i dobrze smakują. Uwielbiam takie ciasteczka.
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    ciasteczka wyglądają super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    Wyglądają pięknie
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    lubię ciasteczka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Ale pysznie wyglądają ;)
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Tomek13

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    bercik1

    Domowe są najlepsze.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Magda60

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    agogo2

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    rakow2

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !