Sposób przygotowania

Pieczarki myjemy, obieramy a następnie kroimy w plasterki i smażymy na maśle. Gotowe przekładamy na talerz i smażymy jajecznicę. Na patelnie wbijamy jajka, doprawiamy do smaku Kucharkiem i mieszamy, aż jako się zetnie. Gotową jajecznicę nakładamy na pieczarki. Smacznego !!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Pyszności, dodałabym posiekaną natkę pietruszki. Uwielbiam taką jajecznicę.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena40

    wspaniała!!!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    lubię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    rosik93

    Lubię, coś innego :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !