Sposób przygotowania

Ziemniaki zmielić w maszynce i dać na stolnicę. Dodać mąkę ziemniaczaną, jajko i sól. Wyrobić na gładkie ciasto. Turlać ruloniki i kroić na małe kawałeczki. Ugotować w wodzie i odcedzić.Masło rozgrzać i dodać bułkę tartą. Polać nią kopytka.

Komentarze

  • 6
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    delikatne i dietetyczne!
  • 4
    original
    Opublikowano

    Łucja1

    robię podobne i wszyscy się zażerają!
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka172

    tak jeszcze nie robiłam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    krystyna24

    bardzo kaloryczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !