Sposób przygotowania

Ziemniaki obieramy, myjemy a następnie kroimy w paseczki i panierujemy w mące wymieszanej z papryką. Smażymy na złoty kolorek. Gotowe układamy na bibułce, by obciekły z tłuszczu. Podajemy posypane papryką słodką mieloną. Smacznego !!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    mniam
  • 3
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    ojj, frytki to ja lubię :))
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    też lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Takie frytki są super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    moje ulubione
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata23

    muszą być dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !