Sposób przygotowania

Jajka i cukier zmiksować aby powstał kogiel - mogiel , dodajemy mąkę i dalej ucieramy. Dodajemy obtoczone mąką bakalie i mieszamy. Blaszkę smarujemy i wypełniamy formę i pieczemy 40 minutek w 170 st. Po ostudzeniu polewamy według przepisu lukrem i posypką kolorową .

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super przepis
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    bakaliowcem zajadam się często
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    lubię proste ciasta
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !