Sposób przygotowania

Ziemniaki ugotować w mundurkach, obrać, pokroić w kostkę, oprószyć solą i pieprzem.
Jabłko obrać, pokroić w kostkę, skropić je sokiem z cytryny. Wymieszać z ziemniakami, olejem.
Szczypiorek, natkę umyć, osączyć, drobno posiekać. Musztardę wymieszać z jogurtem. Polać sałatkę, posypać częścią zieleniny i odstawić na godzinę.
Jajka ugotować na twardo, pokroić na ćwiartki. Udekorować nimi sałatkę, posypać resztą zieleniny.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    fajne te ziemniaczki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    MAŁGORZATA79

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !