Sposób przygotowania

pomidory sparzyc woda i obrac ze skórki i pokroić w cząstki. Roztopiony tłuszcz wymiszać z mąką. Następnie rozprowadzic z wywarem i gotowac 10 min. Pod koneic gotowania dodac pomidory chrzan i śmeitanę . Sos wymiszać z posiekaną natką i doprawic do smaku. Wspaniały dodatek do mięs

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    super przepis na pewno spróbuję, pozdrawiam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    super przepis na pewno spróbuję, pozdrawiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    posypałam koprem bo natki nie miałam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Bardzo smaczny jest taki sos :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !