Sposób przygotowania

rydze myjemy i wyrywamy z nich nozki, maslo lub margaryne topimy w rondelku i smażymy na nich rydze zobu stron, solimy do smaku, mozna tez dodac swieżo mielony pieprz. jemy same lub z chlebem. bardzo smaczne!

Komentarze

  • -1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    A skąd mam wziąć tego rydza?!
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    piękne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    mm pyszny:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ela16

    mniam....
  • 1
    original
    Opublikowano

    David

    uwielbiam rydze, sam zbieram. W lesie:}

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !