Sposób przygotowania

Makaron ugotować w posolonej wodzie wg. przepisu na opakowaniu, odcedzić. Maliny przebrać, w razie potrzeby oczyścić (ja dysponuję swoimi z ogrodu i czasami są zabrudzone) i zmiksować na gładko. Dodać cukier do smaku i całość jeszcze chwilę miksować. Makaron podzielić na porcje i każdą polać sosem malinowym. Można przybrać owocami (ja dałam żółte maliny), bitą śmietaną lub kleksem jogurtu naturalnego. Maliny można też zastąpić innymi owocami, np. truskawkami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Pysznosci.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    głosik za pomysł
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    to coś dla mnie,uwielbiam,z truskawkami również pyszności
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    na dzisiejsze upały nic lepszego nie ma:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    świetny :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Rogalik

    musi być pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    pychaśne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    bardzo apetycznie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !