Sposób przygotowania

Mięso przyprawiamy przyprawą Prymat. Łączymy z jajkiem, bułką namoczoną w mleku, musztardą. Dodajemy drobno poszatkowaną miętę. Dokładnie wyrabiamy. Formujemy kulki wielkości gałki lodów, obtaczamy w mące i smażymy na głębokim tłuszczu.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Miętowe-to coś dla mnie :)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    nigdy nie łączyłam mięty z mięsem i bardzo mnie to ciekawi
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Marlena/Kinia

    uwielbiam takie nowości
  • 1
    original
    Opublikowano

    Brigitte

    oryginalne, ale gdzie ja teraz miętę znajdę ?? ;(
  • 1
    original
    Opublikowano

    anulka69

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !