Sposób przygotowania

Z mąki, masła, wody, papryki i przyprawy zagnieść ciasto i wyłozyć nim naczynie do tarty. Fasolkę ugotować i odcedzić. Wyłożyć na ciasto. Na nią skroić plasterki papryki. Całość polać sosem z żółtek, śmietany i sera żółtego. Zapiec w piekarniku 20 minut.

Komentarze

  • 6
    original
    Opublikowano

    Beata73

    super przepis!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajnie
  • 7
    original
    Opublikowano

    Beata73

    robiłam wczoraj i wyszła pysznie!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    smaczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pychotka!!!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !