Sposób przygotowania

Bułki kroimy na pół. Każdą część smarujemy masłem a następnie układamy składniki po plasterku. Szynkę, pomidora jako ugotowane na twardo, oraz paprykę i czosnek. Wierzch posypujemy startym na dużych oczkach serem żółtym. Bułki układamy na grillu i grillujemy, aż ser się rozpuści. Smacznego !!

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Uwielbiam je.
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Super sprawa.
  • 3
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    justyna111

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna taka kolacja
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    annamariakowalczyk3

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Super kolacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    uwielbiam takie zapiekanki na kolację
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    smaczna kolacyjka
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    też takie robię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !