Sposób przygotowania

Wbijamy jajko do głębokiego talerza, dodajemy szczyptę soli i mieszamy widelcem, aż żółtko połączy się z białkiem. Maczamy kromkę chleba z jednej i drugiej strony i kładziemy na rozgrzany tłuszcz. Smażymy na małym ogniu, aż się zarumienią.
Idealnie smakują z ketchup’em.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    banditka

    tez tak robie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    też tak robię
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    też tak robię tylko posypuję cukrem, z ketchupem nieee

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !