Sposób przygotowania

Fasolę moczymy całą noc po czym odsączamy i płuczemy.Zalewamy wodą i gotujemy.Dodajemy posiekaną marchew,podsmażoną cebulkę i kiełbasę.Doprawiamy przyprawą,wkładamy liść laurowy i ziele.Łączymy z koncentratem.Gotujemy aż fasola dędzsie miękka.Zupa powinna być nie za gęsta.Przed podaniem posypujemy startym serem.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    coś dla mnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    kasiurek

    o musze wypróbować u mnie każdy lubi pikantna kuchnie;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    kotlet

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Uwielbiam zupy fasolowe :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    MNIAM

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !