Sposób przygotowania

Wodę zagotować z dodatkiem soli. Jajka należy wkładać na gotującą się wodę. Gotować na twardo przez około 8 minut. Następnie po przestudzeniu przekroić na połówki, układać na talerzu, dekorować majonezem i posypać drobniutko posiekanym szczypiorkiem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Bardzo lubię takie jajeczka :)
  • 3
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    tak tradycyjnie ale zawsze smacznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    proste i smaczne;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    lubię takie jajeczka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !