Sposób przygotowania

Rybę siekamy i pozbawiamy ości

Marchewkę, cebulę i kapustę trzemy na tarle.

Całość dodajemy do dużego naczynia i mieszamy dodając sos sojowy, jajka i mąkę kukurydzianą na końcu. Jak będzie zbyt rzadkie dodajemy jeszcze trochę mąki. Dobrze odstawić na 10-20 minut przed smażeniem i odlać wodę jaka się w tym czasie zgromadzi.

Smażymy na teflonowej patelni na małym ogniu po5-8 minut każda ze stron.

Smacznego.

bardzo niski poziom kalorii i tłuszczu!

Porcja na 4 osoby

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    ciekawy przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Marta98

    pyszne na obiadek
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    Fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pyszna ta ryba ! I wszystkiego najlepszego w dniu imienin :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Fajny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    Na pewno spróbuję :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    Na pewno spróbuję :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    wyglada apetycznie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kome

    halibut jest pyszny ,tylko owiele za drogi
  • 1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    maryśka

    pyszne
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ekstra danie
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ekstra danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !