Nowe przepisy na pyszne sałatki

Sposób przygotowania

Kawę rozpuszczamy w szklance gorącej wody, ostudzamy i dodajemy alkohol. Zółtka ucieramy z cukrem i miodem na puszysta masę, Wszystko mieszamy z serkiem i sztywna piana z białek. Płytką tortownicę wykładamy ciastkami tak aby dokładnie przykryły dno i szpary również wypełniamy okruchami. Każdy biszkopt przed wyłożeniem zanurzamy na moment w ponczu kawowym. Na takim spodzie nalezy rozsmarpować połowę kremu, oprószyć kakao. Następnie ułożyć taką samą warstwę ciastek, przykryć równa warstwą kremu i posypac kakao. Wsatwić następnie na kilka godz do lodówki.

Komentarze

  • 6
    original
    Opublikowano

    magical66

    ciasto naprawde nakomite polecam wsyzstkim!!1
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    warto wypróbować!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tahitha

    Fajne, Wypróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    iza15

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    iga2

    smakuje mi
  • 3
    original
    Opublikowano

    plocia

    i takie właśnie ciasta lubie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !