Sposób przygotowania

Makrele obieramy dokładnie z ości i drobno kroimy. Tak samo postępujemy z ogórkami i jajkami ugotowanymi na twardo i cebulą. Solimy i pieprzymy. Z octu majonezu i musztardy robimy sos. Polewamy im sałatkę i dokładnie mieszamy.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam wyborna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    pycha
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    zrobiłam i szybko znikło a ogórki starłam żeby było szybciej
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Z markrelą jeszcze nie jadłam, ale ciekawie wygląda!
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !