Sposób przygotowania

Rydze umyć, obciąć trzonki. Maczać w jajku,panierować w bułce i smażyć na rozgrzanym tłuszczu.Smacznego1

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta51

    PYSZNE
  • 4
    original
    Opublikowano

    aginaa

    na pewno sa pyszne:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    Ten przepis wydobywa cały z smak z jednych z najsmacznijszych owoców lasu.
  • 0
    10942823_514356498702092_1778224947_n
    Opublikowano

    Justyna88

    uwielbiam rydze
  • 1
    original
    Opublikowano

    banditka

    super apetyczne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    muszę spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    uwielbiam grzybki ale tak nie probowalam
  • 1
    original
    Opublikowano

    monisia1977

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Zjadloby sie!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    wiktor188

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    grazia1

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    bardzo smaczne grzybki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Małgorzata77

    ślicznie przyrządzone
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    fajne;)
  • 0
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    ale pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    piotr20091991@wp.pl

    pychota
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    pycha
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !