Sposób przygotowania

Mąkę, margarynę żółtka, proszek do pieczenia(2 łyżeczki) i 0,5 szklanki cukru wyrobic na kruszonkę. Jogurty, 0,5 szkl cukru, wiórki, budyń, 1 łyżeczka proszku do pieczenia wymieszac, na koniec dodac pianę ubitą z 5 białek.
Blachę wyłożyc papierem do pieczenia, na to pół kruszonki, masa kokosowa i reszta kruszonki. Delikatnie przyklepac, wstawic do piekarnika na około 1 godziny w tem. 180 C

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    jolajka

    PRZEPRASZAM ZA POMYŁKĘ ALE POTRZEBNE JEST TYLKO 10 DAG WIÓREK KOKOSOWYCH
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolajka

    chociaż jak się da 20 dag też jest bardzo dobry
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    Pyszne to ciasto;)
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    ale z chęcią bym zjadła! głosik za narobienie smaka!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !