Sposób przygotowania

Szatkujemy kapustę jak najcieniej z pół ,tylko ćwiartkę, zalewamy gorącą wodą i wrzucamy do miseczki, mięso mielone też wrzucamy , bułkę czerstwą moczymy i też wrzucamy , sypiemy bułkę tartą , przyprawy, jajko i mieszamy ręką . Po wymieszaniu robimy kotleciki takie jak na mielone i obtaczamy w bułce tartej. Smażymy z obu stron. Do garnka wlewamy wodę , wrzucamy pół kostki, i te kotlety z patelni. I niech się z godzinkę pogotują . Na koniec zaprawiamy koncentratem , i wodą z mąką.

Komentarze

  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Za każdym razem kiedy smażę takie kotleciki to zawsze wyjmę już usmażone i się nimi zajadam.
  • 6
    original
    Opublikowano

    Beata73

    ja też będę się nimi zjadać, tylko czy się opamiętam i zostawię coś dla moich domowników?
  • 3
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ciekawy przepis,muszę wypróbować
  • 4
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    też bardzo lubię mielone
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    plocia

    Przepysznie wygląda, ale bym chętnie zjadła
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    polecam pyszny obiad!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    super obiad:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !