Sposób przygotowania

Kostki rosołowe rozpuszczamy w
2 litrach wody. Dodajemy sparzone
grzyby, pieprz, Vegetę, listek i
ziele angielskie. Dodajemy pokrojoną
w plasterki marchewkę i pietruszkę.
Wszystko doprowadzamy do zagotowania.
Gotujemy na małym ogniu około 30
min. Po tym czasie dodajemy drobno
pokrojone ziemniaki. Gotujemy aż
będą miękkie. Doprawiamy solą i
zabielamy odrobiną mąki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Dobra zupa.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    katarzynka455

    2 szklanki grzybów to bardzo aromatyczna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    ekstra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !