Sposób przygotowania

Kalafiora obieramy z liści płuczemy. I wkładamy do zimnej osolonej wody. Doprowadzamy do wrzenia i gotujemy 20 minut. Wyjmujemy i pozostawiamy do wystygnięcia. Gdy ostygnie dzielimy na różyczki. Do talerza wbijamy jajko dodajemy do niego odrobinę Vegety i roztrzepujemy. Różyczki kalafiora Obtaczamy w jajku a następnie w bułce tartej. Na patelnie wlewamy łyżkę oleju i 1/4 kostki margaryny. Kalafior pieczemy ze wszystkich stron na rumiany kolor. SMACZNEGO.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    smaczne mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    klaudusia198888

    uwielbiam:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !