Sposób przygotowania

Filety opłukać, zalać zimną wodą i odstawić na 12 godzin. Osączyć i posiekać. Paprykę rozkroić na pół oczyścić z nasion i białych włókien, pokroić w drobną kostkę. Cebulę obrać i drobno pokroić. Ogórka pokroić w drobną kostkę. Śledź wymieszać z papryką, ogórkami i cebulą. Skropić oliwą i sokiem z cytryny. Przyprawić do smaku solą i pieprzem, wymieszać. Z masy warzywno-śledziowej uformować niewielkie kopczyki i udekorować gałązkami kopru. Smacznego.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tomek14

    o nigdy czegoś takiego nie jadłem, podoba mi sie przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    brzmi zachecająco
  • 6
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ja kaszubka kocham śledzie w każdej postaci...
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    Tatar lubię ale takiego jeszcze nie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena40

    moze byc smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tomek14

    spróbowałem -super polecam!
  • 0
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Interesujące
  • 0
    original
    Opublikowano

    marta1371

    jeszcze nie próbowałam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    lubię !
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    coś dla mnie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !