BOSCH - Odbierz 300 zł

Sposób przygotowania

. Mięso nakłuć nafaszerować śliwkami i pokrojonym w paski czosnkiem,
1 ząbek zostawić. Ułożyć w żaroodpornym naczyniu. Olej, musztardę i miód wymieszać, dodać wino, wyciśnięty czosnek, przyprawy. Mięso zalać sosem i piec około 45-50 minut w temperaturze 180oC.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    To by mi smakowało :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    super!
  • 0
    original
    Opublikowano

    lukoszek88

    Ciekawy pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Martysia

    brzmi smakowicie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magda60

    tez tak robie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewa99

    pychota, trzeba wypróbować!
  • 0
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    PYSZNOSCI!
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    czuję że jest wyborna w smaku

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !