Sposób przygotowania

Z mięsa i warzyw (prócz groszku :)) Przez kilka godzin na małym ogniu gotować wywar. Następnie kości obrać z mięsa i rozdrobnić. Do małych miseczek lub np. filiżanek, nakładać produkty, marchew i jajka pokroić w talarki, wszystko zalać i zostawić do zastygnięcia. Podawać z sokiem z cytryny lub odrobiną octu..

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    alicjaja

    Dziś jadłam!
  • 3
    original
    Opublikowano

    aginaa

    mniam:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    aginaa

    mniam:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    aginaa

    mniam:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    alicjaja

    dziękuję!
  • 1
    original
    Opublikowano

    alicjaja

    dziękuję!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !