Składniki:
serca wieprzowe | 60-70 dkg |
cebula | 1 szt |
ziele angielskie | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
śmietana | 0,5 szkl |
masło | 2 łyżki |
mąka | 2 łyżki |
natka pietruszki | |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
bulion warzywny | 3 szkl |
serca wieprzowe | 60-70 dkg |
cebula | 1 szt |
ziele angielskie | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
śmietana | 0,5 szkl |
masło | 2 łyżki |
mąka | 2 łyżki |
natka pietruszki | |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
bulion warzywny | 3 szkl |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: