Sposób przygotowania

Myjemy i drenujemy wiśnie, zasypujemy na noc cukrem, tak by nie było ich widać. Przekładamy do słoiczków i w garnku z wodą gotować przez 25 minut

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Gonia555

    Bardzo dobre do ciast i deserów :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    madagaskar

    pychA
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    mmmm
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    robię na zimę
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mmmmmm
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    smaczne, ale wiem ile cukru dokladnie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !