Sposób przygotowania

Przede wszystkim należy podsmażyć cebulę z mięsem mielonym, następnie wrzucić do garnka; resztę składników pokroić, również umieścić w garnku, dodać przecier pomidorowy, zalać wodą, dodać kostkę rosołowa, sól i pieprz do smaku i gotować aż składniki będą miękkie mieszając od czasu do czasu. Podawać posypane spora ilością startego sera złotego, jako pieczywo polecam świeże i chrupiące bagietki. Smacznego :))

Spróbuj również

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    ja robię bez białej fasoli
  • 1
    original
    Opublikowano

    rakow2

    wolę polską
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    świetna
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super przyprawiona-to coś dla mnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    super zupka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    bardzo smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !