Sposób przygotowania

Rybę dzielimy na porcje , skrapiamy sokiem z cytryny odstawiamy na godzinę do lodówki. Cebulę i boczek kroimy w kostkę i przysmażamy z czosnkiem na oleju. Do tartej bułki dodać łyżkę wody , sok z cytryny , przyprawę do ryb i pieprz do smaku . W naczyniu żaroodpornym wysmarowanym olejem układamy porcje ryby oprószone solą , smarujemy je masą z bułki, kładziemy warstwę boczku z cebulą , przykrywamy plasterkami pomidorów. . Zapiekamy 40 minut.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    aginaa

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    madzialena19

    Dorsz smaczna ryba , fajny przepis.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !